Cathrines Polterabend

Den 18. juni vil altid stå som en fantastisk dag - nemlig min polterabend.

Jeg troede jeg havde regnet den ud, men det var ikke tilfældet. Kl. 08.20 blev jeg vækket af horn, musik og en masse hujen.

12 tøser troppede op i huset, hvorefter jeg hurtigt fik udklædningstøj på. Dejlig brunch blev serveret, hvor der samtidig blev åbnet for de første flasker sprut.

Herefter blev jeg hentet af to fyrer i en lækker Audi, hvor vi cruisede rundt - de fortalte at jeg skulle sættes af ved Glostrup Rundkirke??

Det viste sig at der holdte en motorcykel som jeg skulle op på og transporteres med til København. Første gang på motercykel...skæmmende, men en oplevelse.

Jeg blev igen mødt af de larmende tøser ved Storkespringvandet, hvor det skulle vise sig at jeg skulle netop det som jeg BARE ikke ville: sælge blomster på strøget. Men det var en joke og det viste sig at det kun var blomster der skulle deles ud.

Turen gik videre til en times poledance - fantastisk - jeg er vild med at røre mig og blive udfordret og det må man sige at vi alle blev. Hvor svært kan det være at kaste sig rundt på en stang, men det skulle vise sig at blive en udfordring og dagen efter var der ikke en som ikke kunne mærke på sin krop at de havde været til poledance.

Vi blev efterfølgende transporteret med taxi til Halv'andet, hvor vi fik vores eget telt med frokost. Næste udfordring var kajakpolo...."Vand'vittigt" hårdt, men hyllende morsomt.

Ventetiden til transporten kom blev brugt på et utal af Somersby-stafeter - væskebalancen blev opretholdt.

Hjem til Krogh og Trine, som var så søde at lægge hus til. I bad med os alle, hvorefter vi fik lækker grillmad. Drinks, sang og dans erstattede hurtigt madroen og alle gav den gas med mikrofoner, shots mv.

10-12 shots indenfor 10 min. bliver hurtigt for meget for mig, så en lille lur på 20 min, må overgå mig.

MENNNNN intet kan slå mig ud. Partybussen kommer nemlig og henter os. Endnu engang giver alle den max gas og polestangen bliver flittigt brugt, med de nylærte moves.

Vi ender i byen, hvor jeg skal være bartender på Bar Mælk - lækre strawberry daquries langes over disken.

Herefter giver vi den gas, danser og hygger os til den lyse morgen.

Kl. 03.30 bliver det for meget for os alle (alkoholen spiller en vis rolle) - vores fødder er smadret.

 

TAK TAK TAK for en fantastisk dag - gennemlever den igen og igen. Intet kunne været gjort bedre og jeg er så glade for at I alle var så glade og festlige.

En speciel tak til Nynne, Rikke og Josephine som har stået for dage - godt gået piger.